josefinaldenfalk.blogg.se

Hej och välkomna till min blogg!

Om konserten

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag berätta om konserten i fredags i Göteborg.
Mamma och jag kom fram till Göteborg kl.10:35 och då gick vi till Hemköp och köpte baguett, dricka, lite godis och en biljett till spårvagnen sen så tog jag spårvagnen till Lisebergshallen mellan elva och halv tolv. När jag kom fram så gick jag och satt mig i kön och väntade på insläppet som var kl.18:30 så jag köade i några timmar ;) men det var det värt, så runt två-tre så kom några ut med dricker och delade ut, så vi fick något att dricka. Sen när klockan började närma sig och dom började släppa in till arenan, så kom en feåb killarna team ut och filmade oss (så jag kan nog synas i en video med The Fooo om dom gör en och det tror jag) 
Men när jag kom in så kom jag längst fram vid staket (hade vanlig ståplats, men kom nära scenen ändå) det var bara dom som hade FoooCircel som var framför mig. Kan säga att det var som ett bastu i arenan... Gud vad jag svettades, och folk knuffades som bara den med... Men annars var konserten magisk och ett minne för livet<3
Dom hade Isak Elliot som förband och han har en grym röst! Sen så kom killarna in runt kl.20:30 på scenen och skapade kaos det kan jag lova er, men gud vad dom rockade på scenen, som sagt 25april 2014 kommer finnas i mitt hjärta för alltid när jag fick se killarna för första gången uppträda!

Efter konserten så köpte jag en affisch, gummiarmband med texten PROUDFOOOER, t-shirt och en nyckelband. Ville ju köpa en pappdocka med Felix men han var slut så köpte ingen då:(  så när jag kom ut från Liseberg, så stod jag och några andra fans utanför ett fönster, för vi såg killarna där inne och dom kikade ut ibland;) 

Men genom allt jag vill säga är att det var en av mina bästa konserter jag har varit på!<3
Några bilder från konserten.

Isak Elliot (förband)

Bästa bilden jag fick ;) 

Söta Felix<3

Magisk bild<3

Så det var min konser dag!

Kram<3